АКТИВНОСТИ

Клубско дружење и возење Крушево 03.07.2022 година.

Повторно тренинг за безбедно возење моторцикл 11/12 Јуни 2022 година.

Учество на петти ИПА мотособир EU IPA CRO во Чаковец Р.Хрватска 25-29.05.2022 година.

Почеток на нова 2022 мотосезона. 01.01.2022 година.

Западна Македонија - Бабино 03.10.2021 година.

Клубско возење и дружење во 2021 година.

Западна Македонија - Галичник 26.09.2021 година.

Клубско возење и дружење во 2021 година.

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година.

Клубско возење и дружење во 2021 година.

Погледете ја и рутата на патувањето

Источна Македонија - Смоларски водопади 20.06.2021 година.

Клубско возење и дружење во 2021 година.

Источна Македонија - Куклици 29.05.2021 година.

Клубско возење и дружење во 2021 година.

29 -то Мото рели Македонија - Независност 2020 година.

Клубско возење и дружење во 2020 година.

Западна Македонија 10.05.2020 година.

Прво клубско возење и дружење во 2020 година.

Мото собир 01.01.2020 година

Традиционално на 01.01.2020 година во 12:00 часот се оддржува мото собир на плоштад.

Тренинг

На 2-3 Ноември 2019 година во склоп на арената Борис Трајковаки се оддржа тренинг на безбедно управување. Теоретски и практичен дел на пракинг прострот пред Аква паркот.