• Сите
  • Фотографии
  • Видеа

01.10.2023

Членови на мотоклубот во с.Гари и С.Лазарополе - З.Македонија

06.2023

Членови на мотоклубот во Метеори - Грција

25.05.2023 - 28.05.2023

Учество на ИПА собир во Сараево БиХ

13.05.2023

Учество на дефиле Јас внимавам Безбедно возам

30.08.2022 - 11.09.2022

Кападокија - Турција -Клубско дружење и возење

03.07.2022

Клубско дружење и возење Крушево 03.07.2022 година

Тренинг за безбедно возење моторцил. Скопје 11/12 Јуни 2022 година

25-29.05.2022

Учество на петти ИПА мотособир EU IPA CRO во Чаковец Р.Хрватска 25-29.05.2022 година

01.01.20221

Почеток на нова 2022 мотосезона 01.01.2022 година

10.10.2021

Клубско дружење 10.10.2021 година

03.10.2021

Западна Македонија - Бабино 03.10.2021 година

26.09.2021

Западна Македонија - Галичник 26.09.2021 година

16.09.2021

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

Во посета на МК Безбедност - Бања лука 16.09.2021 година

20.06.2021

Источна Македонија Смоларски водопади 20.06.2021 година

29.05.2021

Источна Македонија Куклици 29.05.2021 година

04.09.2020

29-то по ред мото рели Македонија - Независност 2020

Нова година 2020

01.01.2020

Мото собир 01.01.2020 година

Видео од тренинг

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

2-3 Ноември 2019

Промотивен тренинг за безбедно управување

Видео од тренинг

Видео од тренинг

Видео од тренинг

Видео од тренинг

Видео од тренинг

Видео од тренинг

Видео од тренинг