АКТИВНОСТИ

Западна Македонија 10.05.2020 година.

Прво клубско возење и дружење во 2020 година. Види видео

Мото собир 01.01.2020 година

Традиционално на 01.01.2020 година во 12:00 часот се оддржува мото собир на плоштад.

Тренинг

На 2-3 Ноември 2019 година во склоп на арената Борис Трајковаки се оддржа тренинг на безбедно управување. Теоретски и практичен дел на пракинг прострот пред Аква паркот.